Hoe maakt u een echte topper van uw tijdelijke ijsbaan?

Hoe maakt u een echte topper van uw tijdelijke ijsbaan?

Delta-On-Ice biedt het totaalpakket voor uw tijdelijke ijsbaan. Wij hebben alles in eigen beheer om alles in goede banen te leiden: ijsmatten, boardings, ijswatermachines, slangen, pompen, buffertanks en alle schaatsaccessoires. Dit alles wordt geleverd en geplaatst door onze echte vakspecialisten met hun jarenlange ervaring en knowhow.

Tijdens de kerstperiode is een tijdelijke ijsbaan steeds één van de meest bezochte topattracties voor jong en oud en bijgevolg een uitstekende publiekstrekker. In dit artikel geven we een waaier aan tips en tricks hoe u van uw ijsbaan een populaire trekpleister en een heus succes kan maken.
 

Hoelang duurt een ijsbaan?

Wij raden aan om uw tijdelijke ijsbaan te huren voor een periode van 4 weken, zodat het uw rendement ten goede komt. Deze kan opgedeeld worden in één week voor, twee tijdens en één week na de kerstperiode. Op die manier kan u eender welk doelpubliek aantrekken naar uw ijsbaan. Bedrijven, scholen en andere bezoekers kunnen gretig gebruik maken van uw schaatsbaan en hun kunsten tonen op het gladde ijs.
 

Sfeer en gezelligheid op en rond uw ijsbaan

Het succes van uw evenement valt of staat met de inkleding ervan. De sfeer en gezelligheid op en rond uw ijsbaan is heel belangrijk. Wij adviseren hierbij om voldoende sfeervolle decoratie, kleurrijke lichtjes en aangepaste kerstmuziek te voorzien. Daarnaast raden wij aan om genoeg zitplaatsen te voorzien en een hapje en drankje aan te bieden. Dit alles maakt van de kerstperiode ongetwijfeld ‘the most wonderful time of the year’!
 

Sponsoring van uw ijsbaan

Een tijdelijke ijsbaan is de ideale plek en gelegenheid om publiciteit te maken. Lokale handelaars en bedrijven kunnen dit doen onder de vorm van sponsoring voor uw ijsbaan. Onze boardings zijn dan ook uitermate geschikt om reclame op te hangen. Op die manier komen lokale bedrijven in het zicht van uw bezoekers en andere toeschouwers. Dit zorgt voor een boost van de lokale economie, waar alle deelgenomen sponsors wel zullen bij varen.

U heeft het wellicht al opgemerkt dat sociale media steeds vaker een grote rol begint te spelen. Overal waar mensen samenkomen op evenementen, wordt de smartphone al snel bovengehaald om ervaringen te delen met anderen. Bij uw bezoekers draait het immers allemaal rond het ervaren van een beleving. Eén ding is zeker: tevreden bezoekers zullen sneller hun ervaringen delen op sociale media. Dit brengt voor u heel wat voordelen met zich mee: meer reclame, goede beoordelingen, meer bezoekers en een grotere omzet. Al deze factoren dragen bij tot het uitstekende succes van uw ijsbaan.

Dé troef van uw ijsbaan: randanimatie

Wij raden aan om een extra touch te geven aan uw ijsbaan, door een brede waaier aan activiteiten te voorzien op en rond de ijsbaan. Zo kan u bijvoorbeeld de kerstman op bezoek laten komen of een disco‑on‑ice avond organiseren. U kan eveneens een curlingtornooi organiseren, waarbij Delta‑on‑ice de curlingstenen -en rozen kan voorzien.

Share this