Verhoog de FUN-factor!


Uiteraard kan Delta-on-Ice u alle benodigdheden leveren zodat uw bezoekers zorgeloos kunnen genieten van uw ijsbaan. Hierbij denken we aan schaatsen in alle verschillende maten, schaatskasten om de schaatsen in op te bergen, ijsruimers, smeltcontainers, enz…

Maar daarnaast bieden wij nog allerlei extra accessoires aan zodat uw bezoekers nog meer plezier op het ijs kunnen hebben. Zo hebben wij schaatshulpjes in verschillende figuurtjes. Of wat dacht u van een partijtje curling onder vrienden? U kan zelf een heus ijshockey tornooi tussen bedrijven organiseren!
Bekijk hieronder de verschillende accessoires die we kunnen voorzien. Contacteer ons voor meer info.

Schaatsen en schaatskasten
Schaatsen en schaatskasten

Uiteraard voorzien wij ook de schaatsen: u bepaalt hoeveel schaatsparen u nodig hebt per maat, en wij leveren deze dan in handige opbergkasten.

Schaatshulpjes
Schaatshulpjes

Schaatsen is leuk, maar niet altijd even makkelijk. Voor de kleinsten onder ons hebben we bobschaatsjes en schaatshulpjes in de vorm van pinguïns, konijntjes of beren.

Curling
Curling

Huur deze curling-stenen zodat bezoekers onderling een partijtje curling kunnen spelen. Organiseer een tornooi tussen bedrijven in de buurt... Succes gegarandeerd!

Ijsstokschieten
Ijsstokschieten

IJsstokschieten lijkt een beetje op curling, maar wordt gespeeld met houten ijsstokken. Bij deze gezellige sport wordt de ijsstok doelgericht over het spiegelgladde vlak geslingerd.

Uw ijsbaan onderhouden? Ook hiervoor hebben wij alles!


Een ijsbaan moet goed onderhouden worden. Het overtollige ijs moet regelmatig verwijderd worden zodat de kwaliteit van het ijs optimaal blijft voor de schaatsers. Geen nood: ook hiervoor kan Delta-on-Ice u van alle nodige zaken voorzien.

Manuele ijsschraper
Manuele ijsschraper

Hiermee verwijdert u snel het overtollige ijs op uw ijsbaan. Ideaal voor kleinere ijsbanen.

Ijsveger Type 1
Ijsveger Type 1

Deze ijsveger is ideaal om middelgrote ijsbanen makkelijk en snel ijsvrij te maken.

Ijsveger Type 2
Ijsveger Type 2

Houdt uw ijspiste snel en makkelijk proper met deze grote ijsveger, geschikt voor de grote ijsbanen.

Smeltcontainer
Smeltcontainer

Laat het afgeschraapte ijs niet ophopen. Met onze smeltcontainers laat u het eenvoudig en snel smelten. Simpel en makkelijk!